HTML

Rövid intermezzo

Két blog között egy rövid intermezzo!

Linkblog

Friss topikok

  • Zsigmond Gábor: A kereskedelmi, ill civil hajóállomány az első világháború előtt 500 felett volt a magyar hajóregi... (2008.04.28. 11:58) Egy kép a HELGOLAND-ról

2007.08.10. 00:42 Denken

Helyzetjelentés a Kelenföldi - pályaudvar peronjáról

  17:19   Egy cigarettázó úr az élvezeti cikk végére érve bepöccinti annak csikkjét a sínek közé.

17:20   A még parázsló csikk meggyújt néhány eldobott szalvétacsomót, a sínek közül kicsiny füstgomolyagok szálnak fel. Az úr egy darabig bámészkodik a jelenségben, majd elsétál látván másnak is feltűnt a kis füstfelhőcske.

17:23   Egy várakozó utas úgy dönt, feláldozza ásványvizes flakonja tartalmának egy részét a mini tűzvész eloltására. (Talán az futott át a fején ami nekem is: Nehogy már ezért késsen a vonat!)

17:27   Bár a tűzoltási akció teljes sikerrel járt, bemondják: a vonat 10 percet késik.

17:30   Egy várakozó úr befejezve uzsonnáját a sínek közé hajintja szalvétáját. (Persze természetesen ő is végigélte az előző 11 perc eseményeit).

17:32   Megjelenik egy vasutas hölgy egyik kezében jelző, másikban vízzel teli PET palack, miután megtalálja a kis pocsolyában ázó hamvakat, ráborítja a palack tartalmát. Az akció után kicsit még kering a várakozó utasok között, mintha meg akarná kérdezni, hogy mi történt csak nincs mersze, aztán eltűnik.

17:32-17:39 Repkednek a csikkek, egyik sem találja el a sínek között heverő szalvétacsomókat.

17:40   Visszatér a vasutas hölgy immár egy 5 literes műanyag vízzel teli kannával és annak teljes tartalmát a vélt katasztrófa sújtotta területre önti, majd elcaplat. (Talán hoz még egy kannával.)

17:41   Néhányan a peron széléhez húzódnak és értetlen arccal bámulják az immár vízben úszó talpfákat.

17:47   A vonat 20 perc késéssel megérkezik egy másik vágányra.

 

Ui.: A szemétgyűjtő az esemény helyszínétől 8 lépésre van (lehet 10 lépésre, nem mértem le).

Szólj hozzá!

Címkék: máv szemét tűzvész


A bejegyzés trackback címe:

https://rovidintermezzo.blog.hu/api/trackback/id/tr67136503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása